søndag 27. juli 2008

Vi har en grevling i taket greveling-grevela

Nei, eg har ikkje ein grevling i taket. Eg har songen på hjernen. Men det hadde forsåvidt vore spanande å ha ein grevling i taket.

No er eg og Per Inge, DagenMagazinetSupremeDreamTeam, i Spydeberg hjå familien Bjørke (tante, onkel og Martine). Vi sel på evangeliesenteret sitt sommarstemne på Østerbo (enda meir tjo og hei og enorm møtekondis). Der er vi saman med Kristoffer Norbye, og kjekt er det! Ny salsrekord har vi sett og greier. Innpåslitne seljarar? Skjønar ikkje kva du snakkar om..

Her i Spydeberg er det utruleg varmt. Tidlegare i dag dro eg med meg Per Inge ut for vi skulle sole oss. Dette varte ikkje lenge, for det var rett før vi døydde av heteslag (sånn ca). Keisemd og plagelyst blanda seg saman og etter kvart utvikla vi ein gigantisk vannkrig som innebar vannslange, store bøtter, lure planar osb. Eg vart sjølvsagt kjempeirritert, for eg var ikkje like utspekulert som Per Inge (han gjekk inn i huset, tappa vatn i ei bøtte, låste alle dører, stilte seg i eit vindauge i øverste etasje og venta til eg gjekk forbi...). Etterpå fekk han ein real omgang med vannslangen. Vi er vener igjen no altså. Eg steikte til og med vaflar etterpå.

I morgon går turen vidare til UL, og det blir fantastisk! Større enn både jul og bursdag, utan tvil. Vi har varma opp med å høyre på gamle bibeltimar i bilen. Asbjørn Handeland er stor favoritt. Han blir faktisk berre betre og betre i mine øyre. Kunne skrive eit heilt innlegg om talane hans i grunn. Men det blir ikkje i dag. Det er for varmt.

Uansett. Eg vonar at eg ser dykk alle att på UL! Det blir så BRA!

2 kommentarer:

Karen Marit sa...

de e flink!

e sku ønsk e kunn treff dåkk på ul, men e må desverre arbei:( skikkeli kjipt! men e ser d på sygna da:)

Solveig sa...

åå.. de er no herlege!! :)
ul altså, det hadde vært nå. men e jobba e og.
:(
men vet du, dem bibeltimene e knallbra! e har dem på iPodn!