torsdag 17. april 2008

Sukker mimimi!

No er eg i siget med blogginnlegg. Eventuelt skal eigentleg rydde rommet no, men eg kjem liksom aldri i gang. Eg har utsett å rydde rommet mitt i 2 veker no, og det blir nok utsett nokre dagar til, for i dag skal eg på jobb. Men kanskje i morgon? Ja, ok. No inngår eg ein avtale med meg sjølv. I morgon skal eg rydde og vaske rommet mitt og gangen OG badet. Min tur no. Heidi har vaska nok i det siste, og eg skal prøve å vere litt rettferdig.

Denne veka har til no vore heilt herleg, for eg har ikkje hatt ting eg MÅ gjere, så det har vore slækking på høgt nivå. Har til og med baka!Folkens.. oreokake altså. Eg har ikkje ord, det må berre opplevast. Du kan jo tenkje deg - oreokjeks, kremost, krem, sukker, melis, smør, sjokolademousse og enda meir oreokjeks. Det må jo berre bli bra. Det einaste negative med oreokake er at det er såpass mykje sukker i det at du risikerar å få latterkrampe i fleire timar. I går var eg, Sigrid, Jonas og Per Inge på møte i Betlehem si nye kyrkje, og det vart ein del latter for å seia det sånn, til trass for at det var ein gørr kjedeleg tale om Israel-konflikten. Men det var eit lyspunkt! Denne karen her, ja, stemmer, Christian Ingebrigtsen, var der og song nokre sangar, og folkens, han var dyktig!

Illustrasjonsbilete:


Elles er eg blakk. Men det går bra. Trur eg..

5 kommentarer:

Ingar T. Hauge sa...

Oh no, Gay1, my eyes!!

Oreokake høres godt ut, men for å sitere Homer Simpson: Mmm, fattening.

Sigrid sa...

Jeg likte egentlig han kristenpalestinske erkebiskopen av Gallilea jeg. Men jeg innrømmer gladelig at det tippa over for meg da han katolske duden dro i gang! Tror jeg må øve litt mer på hostekamufleringstaktikken min til neste gang....
Men! Mister X1 asså! Han imponerte. Fikk lyst til å lære meg den derre "Thank you for the rain, caus nothing grows in only sun" (eller noe i den duren...)

Okei, det her ble en liten avhandling av en kommentar. Men, jeg må bare si en ting til: Oreokake! Call me next time!!! :D

Karen Marit sa...

oreokake e jo helt fantastisk! d e leinnje sia e ha laga no..hmm.. d må e lagga en dag:)

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

Solveig sa...

oreokake e så goooooooooDT!!!!!!
hjemmelaga? Hjemmelaga e best.
(No har e egentlig ikkje smakt uhjemmelaga.. Men e har en drøm om å kjøp me et stykke på deli..)