tirsdag 28. november 2006

Særeme og tentamen FERDIG!

Norsktentamen er ferdig og særemne er ferdig! Å, det er så ubeskirveleg godt. Kom nett ut frå tentamen. Litt vanskeleg å sei korleis det gjekk. Eg skulle skrive eit kåseri der eg drøfta påstanden: "Er ikkje den norske kulturen så ulik andre kulturar". Eller noko sånt. Overskrifta vart "Per Spelemann i Syden", og sjangeren vart ein blaning av tale, kåseri, eventyr og leserinnlegg. Ein herleg blanding med andre ord.

Men Vildanden ja. I går hadde vi framsyning for heile skulen og lærarane. Eg er ikkje sånn kjempeskuffa, men eg veit at det kunne gått betre. Trur vi klarte oss greitt, og det var veldig kjekt. Kjem i grunn til å sakne øvingane, for det var veldig morosamt. Vart betre kjent med mange eg elles ikkje har så mykje å gjere med, og det har vore kult. Kva karakter vi fekk veit eg ikkje, men eg håpar vi klarte ein 5-ar.

Viss ein ser godt etter ser ein at mange av gutane har fått roller som jenter og omvendt. Håkon var fortryllande vakker i kjole!
Trykk på linken under for fleire bilete:

2 kommentarer:

Søstera di sa...

Good good...nice genser by the way. Sitter å lese om psykofarmaka...masse en kan bli avhengig av, så best å holde seg unna. Hæv a nais dei mai sista!

Anonymous sa...

sjekk

bergensjenta.blogspot.com