mandag 29. oktober 2007

Bomtur (de luxe)

Nokon vil kanskje sei at dette er typisk meg, og det kan vere det, for eg fekk ikkje så veldig panikk då dette skjedde. Eg skulle nemleg ta bussen frå Nationaltheatret til Carl Berners plass, og det plar ta om lag 10 minutt. I dag brukte eg om lag ein time. Korleis kan dette ha seg? Jo, det tar fort ein times tid når ein køyrer om Fornebu. Joda, eg sat på rett buss, det var berre det at den gjekk andre vegen enn den eg skulle. Men for all del, eg hadde ein flott rundtur i Oslo og kommunane som ligg rundt.
Dagens lærdom: Stå på rett side av stoppestaden!Eg skulle alstå frå "start" til "stopp", men legg merke til "via" heilt til venstre i biletet. Ein pitteliten omveg, ja.

Elles spelte eg bass på møte i misjonssalen i går saman med klassen, og vi fekk mykje skryt! Seinare på kvelden sang pikekoret, og det fekk vi òg mykje skryt for. Ein suksessfull dag musikalsk sett :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

fantastisk bra at du ikke merka det før du kom til fornebu da! :)

kari! sa...

-ja, du det tenker jeg også på. Mange (les: alle) ville vel reagert innen fire-fem minutter etter at man har begynt med å ikke kjenne seg igjen..?

(Heia LAANGE setninger!)

Gunhild Marie sa...

Så artig! Eg har eit par sånne historier på lager sjølv, for å seie det mildt ;) døme: http://tuppen.blogspot.com/2007_05_01_archive.html

Arnhild sa...

vet du, jeg kjenner den følelsen. Er faktisk en del som har sluttet å spørre meg om veien, for de vet at de ikke får den rette veien forklart uansett.
Jaja. noen må jo utfordre med å villede litt :)

Fjellhaug bra?

Arnhild sa...

herlig! godt å vite at d ikke er bare jeg som har dårlig retningssans. :)
i går var det nattcup her, staaaas. jeg scorte til og med et mål. men kom vi videre? neeeei..
kanskje like greit :)

Karen Marit sa...

d e godt å hør!
no grur e me ikkje sånn t å by i storby:)
du ka du tenkje t neste år..?
ja, e tenkje bærre på d no:)