fredag 6. oktober 2006

Veke i Roma!

Ja, då var veka i Roma over! Alt i alt har det vore ei knall knall veke. Varmt, sol, pizza, is og masse gode vener :) For å nemne noko har tida gått med på å sjå colloseum (det var heilt kollosalt *host*), masse ruiner, ein haug med kyrkjer, paven, Vatikanstaten, Peterskyrkja, det sixtiske kapellet, spansketrappene, trevifontenen osb osb. Det var ganske mykje program, men òg veldig god tid til å slappe av og sulle. Herleg :) Vart ganske så solbrent i løpet av turen for det var fint vèr mest heile tida. Den eine dagen vi hadde fri vart det diverre overskya, men vi reiste på stranda berre i trass og låg der og hutra og fraus i vinden. Men brun vart vi :D
Eg har rett og slett hatt ei veke utan bekymringar! Trur eg hadde godt av dette.

I skrivande stund sit eg i Spydeberg hjå søskenbarnet mitt, Martine, og familien hennar. Martine går forresten òg i klassen min på Sygna. Det regnar og er surt, men faktisk vart eg litt fed up av all sola i Roma, så det var nesten litt godt med regn. I resten av ferien skal eg besøkje søster, svoger og vener i Oslo og så vere litt heime. Godt med ferie :)

Elles er det kjipt å ikkje vite kor ein har folk...

Roma kan anbefalast! Sjekk ut bilete på http://www.sygna.vgs.no/?vis=galleri&f=Roma%2006&id=1250Q569888KL22445IO56788#

4 kommentarer:

Johanne Pauline sa...

velkommen heim att!! du e så heldig som bare har kost deg en hel uke uten bekymringer!

men SERIØST, må treffe deg! e du hjemme litt i slutten av ferien eller?

Stine Elise sa...

heisann struts:)
how you doin'? eg er vonbroten, og eg saknar deg, og gler meg noko heidundrande mykje til du kjem tilbake til vakre alversund. eller no....:)
klemmer

Johanne Pauline sa...

strutsafar-min! :p

Ingar T. Hauge sa...

Aah, Roma...en dag skal jeg også dit (forhåpentligvis).