torsdag 7. september 2006

Romaprosjekt

Om tre veker reiser klassen vår til Roma på ekskursjonstur, og no sit eg og prøvar å finne eit tema eg kan skrive ei oppgave om. Til no har eg ingen idear som er brukbare. Temaet må vere innanfor religion eller historie og Roma då sjølvsagt. Har du forslag? Kom med det!

I går var det ei ny korøving her på Sygna, og igjen følte eg at dette gjekk bra. Veit at eg har mange som ber for meg, og det er godt å vita. Vi fekk øvd inn resten av "Jes vil leve i lyset" og "Lovsong". Under øvinga på "jeg vil leve i lyset" skulle vi øve inn at gutane og alten skulle ooooo-e ein plass, og då måtte eg verkeleg kjempe for å ikkje le. Første gongen dei song det var det nemleg heilt grusomt. Det kom seg etter kvart altså :) TIl slutt var dei ganske så flinke!

Elles fekk eg vite av tannlegen at eg skal heim i dag, for eg hadde visst time i morgon. Jaja, der rauk den helga. Eg har eigentleg mest lyst å vere her på Sygna, men men. Kan jo reise opp att på laurdag.

Nei, no får eg jobba vidare med prosjektet. As if...
Men Romatur blir kjekt, det:)

1 kommentar:

Ingar T. Hauge sa...

Roma har mye interessant historie å skrive om, og særlig når det kommer til kristen historie. Du kan f.eks. skrive om tema som "Forfølgelse av de første kristne", "Paver som har gjort seg særlig bemerket opp gjennom historien", "Katolisismens påvirkning av Romas kultur og arkitektur" etc etc. Du får bare si ifra hvis dette ikke holder mål, eller dersom du vil vite mer.